MERIT MEDICAL SYSTEMS, INC.

SAMTYKKE TIL AT DELTAGE I ET LÆGELIGT HENVISNINGSPROGRAM

Merit Medical Systems, Inc. ("Merit") leverer et lægeligt henvisningsprogram ("Lægeligt henvisningsprogram") for personer som er interesseret i at kontakte læger, for at lære mere om livmoderfibrom (kaldes også myom) embolisering. Det er frivilligt om du ønsker at deltage i et sådant program. Læs og forstå venligst alle Regler og Betingelser i det Lægeligt henvisningsprogram, før du beslutter om du ønsker at deltage. Hvis du ønsker at deltage i Merit's Lægeligt henvisningsprogram, bedes du venligst udfylde den nedenstående krævede information, og derefter klikke på knappen 'indsend'.

DIN INFORMATION

Du repræsenterer og garanterer, at de informationer du indsender er sande og korrekte. Alle spørgsmål som er markeret med '*' skal besvares, for at du kvalificerer for en deltagelse i Henvisningsprogrammet.

NAVN*

ADRESSE*

E-MAIL*

TELEFONNUMMER

MEDICINSK INSTITUTION*

HJEMMESIDE TIL MEDICINSK INSTITUTION

ER DU EN MEDICINSK LÆGE, SOM HAR EN AKTIV LICENS UDEN KLAGER?*

YDER DU LIVMODERFIBROM EMBOLISERING?

REGLER OG BETINGELSER

Disse Regler og Betingelser regulerer Merit's Lægeligt henvisningsprogram. Merit kan ændre disse Regler og Betingelser på ethvert tidspunkt, efter eget skøn. Ved at deltage i Merit's Lægeligt henvisningsprogram, samtykker du til at være underlagt disse Regler og Betingelser, og du anerkender at alle informationer som du indsender er sande og korrekte.

  • Du anerkender og samtykker til, at Merit kan videregive enhver information som du har indsendt eller indgivet, til brugerne af Merit's Lægeligt henvisningsprogram. Merit kan videregive dine informationer på enhver måde, inklusiv via telefon, e-mail, brev, samt gennem Merit's hjemmeside.
  • Merit er ikke forpligtet til at inkludere dig, eller nogen dele af din indsendelse, i Merit's Lægeligt henvisningsprogram.
  • Merit kan, efter eget skøn, fjerne dig eller enhver information som du har indsendt, fra Merit's Lægeligt henvisningsprogram.
  • Merit kan på ethvert tidspunkt stoppe det Lægeligt henvisningsprogram.
  • Du kan på ethvert tidspunkt stoppe din deltagelse i det Lægeligt henvisningsprogram ved at kontakte hjemmesidens webmaster, samt indsende denne anmodning skriftligt
  • Enhver information som du videregiver som del af din indsendelse eller tilmelding til Merit's Lægeligt henvisningsprogram, ses ikke som værende fortroligt. Disse informationer kan blive videregivet til programmets brugere, samt blive brugt af Merit til ethvert formål.

Ved at klikke på 'Indsend' bekræfter du, at du gerne vil deltage i Merit's Lægeligt henvisningsprogram, og at du samtykker til alle Regler og Betingelser i dette program.